Opleiding
Hulpkok, kok & Chef de partie.

Bistrogerechten vlees & gevogelte

Nadat je de twee basismodules van eenvoudige gerechten hebt gevolgd zet je jouw opleiding tot hulpkok verder met de bistrogerechten.

In de cursus bistrogerechten met vlees & gevogelte bij CVO Groeipunt maak je samen met je medecursisten elke week twee gerechten met vlees of gevogelte. Met de juiste cuisson van het vlees.

Na de cursus heb je de nodige kennis om een ruim assortiment bistrogerechten klaar te maken op basis van vlees of gevogelte met hun bijpassende garnituren. Eén keer kook je ook voor vrienden, familie of genodigden. 

Enkele voorbeelden van gerechten die je leert bereiden: gehaktballetjes met Hollandse saus, Thaïse rundvleessalade, parelhoen met madeirasaus,…

Heb je ambitie om hulpkok te worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Bistrogerechten vlees en gevogelte

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op MaAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 4 sep. 2023 - 22 jan. 2024
Bistrogerechten vlees en gevogelte

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 5 sep. 2023 - 23 jan. 2024
Bistrogerechten vlees en gevogelte

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op WoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 6 sep. 2023 - 24 jan. 2024

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vrijdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.